divendres, 1 d’agost del 2008

Estrenes de l'1 d'agost

Cartel de La momia 3: La tumba del emperador dragónLa momia 3: La tumba del emperador dragón
Director: Rob Cohen
Repartiment: Brendan Fraser, Jet Li, Michelle Yeoh, Maria Bello, John Hannah, Anthony Wong, Luke Ford, Russell Wong, Isabella Leong, Liam Cunningham

BRENDAN FRASER (la saga de La momia, Journey to the Center of the Earth) torna a encarnar a l’explorador Rick O'Connell, que haurà d’enfrontar-se al ressuscitat emperador Han (JET LI, El asesino/War, The Forbidden Kingdom), en un conte èpic que comença a les tombes de la antiga Xina i acaba als gelats cims de l’Himalaia, passant pels il·luminats carrers del Xanghai de la postguerra.
En aquesta nova aventura, Rick té per companys al seu fill Alex (LUKE FORD, Kokoda, The Black Balloon), a la seva esposa arqueòloga Evelyn (MARIA BELL, Una història de violència, World Trade Center) i al patós germà d'aquesta, Jonathan (JOHN HANNAH, la saga de La mòmia, L'última legió). La família O'Connell haurà de detenir a una mòmia, que acaba de despertar-se d'una maledicció feta fa 2.000 anys, abans que esclavitzi al món sencer.
La bruixa Zi Yuan (MICHELLE YEOH, Tigre i drac, Memòries d'una geisha), venjant-se d'una traïció, va condemnar a romandre en mort aparent per a l'eternitat al despietat emperador xinès Drac i als seus deu mil guerrers, que han esperat en el seu mausoleu durant centenars d'anys, oblidats de tots, com exèrcit de terracota. Però quan enganyen al jove aventurer Alex O'Connell perquè desperti del seu somni etern al temible governant, al temerari arqueòleg no li queda més remei que demanar ajuda a les úniques persones que saben més que ell sobre els no morts: els seus pares.
El monarca torna a la vida amb tot el seu poder, i els nostres protagonistes descobreixen aviat que el seu afany de dominació no ha fet més que créixer en tots aquests anys. Servint-se d'impressionants poders sobrenaturals, l'Emperador Mòmia creuarà l'Orient Llunyà amb la seva legió sense que ningú pugui detenir-li... tret que els O'Connell trobin la forma de fer-lo.
Amb La mòmia – La tomba de l'Emperador Drac, s'ha redissenyat la saga. Entre els nous personatges d'aquest tercer lliurament de La mòmia destaca a RUSSELL WONG (Romeo ha de morir, El club de la bona estrella) en el paper de Ming Guo, el lleial seguidor de l'emperador, al que aquest traeix, i l'estimat de la bruixa Zi Yuan; LIAM CUNNINGHAM (Desdejuni en Plutó, El vent que agita l'ordi) com el pilot Desi "Mad Dog" Maguire, el vell amic de Rick; i l'aclamada actriu xinesa ISABELLA LEONG (Missing), que debuta en el cinema d'Hollywood en el paper de Lin, l'atemporal guardiana de la tomba de l'emperador.

Cartel de Hellion, El ángel caídoHellion, El ángel caído
Director: Steward Hendler
Repartiment: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Joel Edgerton, Blake Woodruff, Dulé Hill, John Kapelos, Teryl Rothery, Michael Rooker

Un criminal ex convicte anomenat Max (JOSH HOLLOWAY) vol retornar al bon camí després d'haver viscut sempre al marge de la llei. Però les seves bones intencions són deixades de costat, després d'un fallit intent per sol·licitar un préstec al banc per a començar una nova vida amb la seva promesa Roxanne (SARAH WAYNE CALLIES). En aquest moment rep una trucada del seu vell amic Sydney (MICHAEL ROOKER), altre ex convicte que té un “últim treball” per a Max. Un simple segrest per a sol·licitar rescat, poca cosa segons Sydney. Max és temptat pels diners fàcils i ràpid, i per l'oportunitat que representa per a arribar al somni de la seva vida: obrir un restaurant. És un treball arriscat, no obstant això li donarà diners suficients per a deixar enrere el passat d'una vegada per sempre. A més, quin treball li pot donar un nen de 10 anys?
David Sandborn (BLAKE WOODRUFF) és el fill únic d'una família adinerada de Vermont, a primera vista és un nen innocent, que viu una vida simple plena de confort i privilegis fins al dia del seu desè natalici, quan un home vestit de Santa Claus toca a la seva porta. Max arriba com part de l'entreteniment de la festa de David, distreu als altres nens i als seus pares amb un enorme sac ple de joguines, i treu a David de la casa sense ser vist. Max lliura el nen a Sydney i a un dels seus còmplices, Vince (JOEL EDGERTON).
Mentre esperen el pagament del rescat, la tensió creix i una sèrie successos inexplicables i aterridors comencen a ocórrer mentre la cabanya comença a envoltar-se de llops. Per a la seva sorpresa, David es troba molt tranquil doncs té el control del destí dels seus segrestadors, ells es convertiran en els seus presoners. David mostra les visions sagnants del destí que espera a cadascun dels ex convictes. Les imatges prediuen una a una la forma que cada segrestador arribarà a la seva fi, però només David sap com o quan. Mentre les imatges passen, Max s'adona que David no és el nen innocent que pretén ser.
Max tractarà de fugir de la cabanya, tenint en compte que haurà d'enfrontar-se a David i als seus poders demoníacs. Mentre el vent fred bufa, Max i David s'enfronten.

Cartel de Dejad de querermeDejad de quererme
Director: Jean Becker
Repartiment: Albert Dupontel, Marie-Josée Croze, Pierre Vaneck, Mathias Mlekuz

Antoine, 42 anys, publicista, és un home d'èxit. Està casat amb Cécile, és pare de dos fills, viu en una bonica casa no lluny de París i té molt bones relacions amb els veïns. La seva discreta relació amb la Marion no va tan seriosament com per a pertorbar la seva equilibrada vida.
No obstant això, un dia com qualsevol altre, la seva vida canvia. Durant una reunió amb un client important, perd els estreps i, de passada, el projecte. El seu soci li proposa que es prengui uns dies de vacances per a descansar, però Antoine està decidit a acabar d'una vegada per sempre i ofereix vendre-li la seva part.
De tornada a casa per al cap de setmana, comença a destruir sistemàticament el que ha construït durant anys. La seva dona li acusa de tenir una amant, i no ho nega. El seu comportament és odiós. És el seu aniversari i els seus dos fills li han fet dibuixos, però de cop, es torna intransigent i dur amb ells. El seu amic de tota la vida li demana consell sobre la compra d'un cotxe de col·leccionista; en comptes d'ajudar-li, ho arregla perquè el tracte no surti bé. Els seus amics li han preparat una festa sorpresa a la seva pròpia casa. Sembla gaudir insultant-los un a un. Ningú entén el que li passa. La vetllada no triga en convertir-se en una autèntica baralla verbal. Presa de la ira, els tira a tots a fora i, després d'una última i tremenda conversa amb Cécile, se’n va de casa.
Ha calgut només un cap de setmana perquè Antoine, un home aparentment sense problemes, destrueixi tota la seva vida. La crisi dels quaranta? Un atac de bogeria? Qui sap?

Cartel de Trabajo ocasional de una esclavaTrabajo ocasional de una esclava
Director: Alexander Kluge
Repartiment: Alexandra Kluge, Bion Steinborn, Sylvia Gartmann, Ursula Birichs, Traugott Buhre, Alfred Edel.

Reflex d'una època convulsa, aquesta polèmica pel·lícula és una mostra del cinema social més combatiu, i punta de llança del Nou Cinema Alemany. Treball ocasional d'una esclava indaga en el paper de la dona en la nostra societat contemporània.
Roswitha (Alexandra Kluge) es veu obligada a exercir com abortista, per a poder tenir més fills i mantenir al seu marit estudiant, Franz. Però la policia intervé i Franz és arrestat. Quan surt de presó, Roswitha decideix prendre part en el món de la política i del treball social. La pel·lícula segueix els passos de Roswitha -una solitària combatent, armada tan sols amb la seva pròpia força i valentia personal- i els seus intents per generar una revolució en la societat que, paradoxalment, mai aconsegueix introduir en la seva pròpia família

2 comentaris:

M.I. ha dit...

Llevo dos semanas sin escribir (¡cómo pasa el tiempo!, jajajja), pero es probable que salga de mi letargo y me tire a por La Momia 3 esta semana.

Un besito, Deric

Deric ha dit...

Así estas como yo: vago, vago...