divendres, 25 de juliol del 2008

Estrenes del 25 de juliol

Superagente 86
Direcció: Peter Segal. Interprets: Steve Carell (Maxwell Smart), Anne Hathaway (Agente 99), Dwayne Johnson (Agente 23), Alan Arkin (el Jefe), Terence Stamp (Siegfried), James Caan (Presidente), Terry Crews (Agente 91), David Koechner (Larabee), Bill Murray (Agente 13), Patrick Warburton (Hymie), Masi Oka (Bruce), Nate Torrence (Lloyd), Ken Davitian (Shtarker), David S. Lee (Krstic).



Sinopsi: Quan ataquen la seu de CONTROL, l'agència secreta d'espionatge d'EUA, i es posen en perill les identitats dels seus agents, el Cap no té altra opció que ascendir al seu entusiasta analista Maxwell Smart, que sempre havia somiat amb realitzar treball “de camp” al costat del seu ídol, la megaestrella del cos: l'Agent 23. En el seu lloc, assignen com parella de Smart a l'única agent la identitat de la qual no s'ha vist en perill: l'adorable però letal i veterana Agent 99. A mesura que Smart i 99 estan més prop de desenbullar el pla mestre de KAOS, descobreixen que l'espia clau d'aquesta organització, Siegfried, i la seva compinxe, Shtarker, planegen treure un benefici de la seva xarxa del terror. Sense experiència pràctica i amb el poc temps del que disposen, Smart ha de derrotar a KAOS si vol que tot surti bé.

X-Files: Creer es la clave
Direcció: Chris Carter. Interprets: David Duchovny (Fox Mulder), Gillian Anderson (Dana Scully), Amanda Peet (Dakota Whitney), Billy Connolly (padre Joseph Crissman), Alvin ‘Xzibit’ Joiner (agente Mosley Drummy).



Sinopsi: Tornen els agents del FBI Mulder i Scully, protagonistes d'una de les sèries més populars de la història de la televisió. Dirigida pel propi creador de la sèrie, Chris Carter, en aquesta ocasió creure serà la clau.

Doomsday: El Día del Juicio
Direcció i guió: Neil Marshall. Interprets: Rhona Mitra (comandante Eden Sinclair), Bob Hoskins (Bill Nelson), Adrian Lester (sargento Norton), Alexander Siddig (Primer Ministro Hatcher), Malcolm McDowell (Dr. Kane), David O’Hara (Michael Canaris), Craog Conway (Sol).



Sinopsi: Les autoritats sotmeten a un país a una brutal quarentena quan veuen que sucumbeix a la por i al caos davant l'atac d'un virus. Durant tres dècades, el terrible virus sembla haver desaparegut darrere de les muralles que es van aixecar per a contenir-lo, fins que reapareix amb virulència en una gran ciutat. Un grup d'especialistes d'èlit, liderats per Eden Sinclair, és enviat amb urgència a la zona encara en quarentena per a obtenir una vacuna a qualsevol preu. Apartat de la resta del món, el grup haurà de lluitar a través d'un paisatge convertit en el pitjor malson.