dissabte, 19 de juliol del 2008

Mediterranean Food



El passat 16 de juny va començar el rodatge a Barcelona de: MEDITERRANEAN FOOD. Dirigida per Joaquín Oristrell amb guió del propi Oristrell i de Yolanda García Serrano. Està protagonitzada per Paco León, Olivia Molina i Alfonso Bassave.

Les localitzacions previstes pel rodatge seràn de Barcelona, El Maresme (Mataró/Arenys/Cabrera/Sant/ Pol Canet/ Pineda), Montseny, Sitges, Igualada. durant 8 setmanes.

Sinopsi:
Sofia neix prematurament en una barberia, envoltada d'homes que necessiten un tall de pèl el mateix dia de juny de 1968 que Bob Kennedy és assassinat. Durant quinze anys, creix entre els fogons i les taules de la casa de menjars dels seus pares. Dona treballadora, ambiciosa i imprevisible, molt aviat s'enamora de dos homes: amb un, Toni, el gendre que tota mare voldria tenir, es casa i té tres fills; amb l'altre, Frank, el representant que tot artista voldria tenir, descobreix el secret de l'alta cuina. Amb els dos arriba a un acord professional i amorós que revolucionarà el món de la cuina.