divendres, 29 d’agost del 2008

Asesinato justo



ASESINATO JUSTO està protagonitzada pels guanyadors del Oscar de l'Acadèmia® Robert De Niro (Toro Salvatge) i Al Pacino (Essència de Dona), dirigida per Jon Avnet (Tomàquets verds fregits, El laberint vermell, 88 minuts) i escrit per Russell Gewirtz (Pla ocult).

La pel·lícula s'estrena a Espanya el pròxim 3 d'Octubre de 2008.

SINOPSI: La història comença quan els condecorats detectius Turk (DE NIRO) i Rooster (PACINO) de la NYPD (Departament de Policia de Nova York) s'enfronten a la jubilació encara que cap dels dos està encara preparat per a això. Abans que "pengin" les seves plaques són cridats per a investigar l'assassinat d'un conegut proxeneta, que sembla estar lligat a un cas resolt per ells en el passat. Igual que en el crim de llavors, la víctima és un presumpte delinqüent i en el cos s'ha trobat un poema de quatre línies que justifica l'assassinat.

Quan els crims comencen a succeir-se, es veu amb claredat que els detectius s'enfronten a un assassí en sèrie, l'objectiu del qual són aquells criminals que s'han escapolit entre les esquerdes del sistema judicial. La seva missió, pel que sembla, és fer el que la policia és incapaç de fer, treure als culpables dels carrers per a sempre. La semblança entre els recents crims i el cas que els dos detectius van resoldre temps enrere sembra un dubte preocupant: van ficar entre reixes a la persona equivocada?