dissabte, 30 d’agost del 2008

Continuació per a "Les Cróniques de Riddick"



Tot i que els resultats de taquilla ni les crítiques no van ser espectaculars als Estats Units, el film “Les Cròniques de Riddick” encara van guanyar prou diners internacionalment com per ser considerada un èxit, per això Vin Diesel no veu malament plantejar-se la possibilitat de realitzar dues seqüeles més.

Recentment, en una entrevista a la MTV en motiu de llançament del seu últim film d’acció “Babylon AD”, Diesel deia que té dos Cróniques més al cap, i que actualment David Twohy està escrivint el guió. "L'única qüestió és si agafem l’estil del Senyor dels Anells i intentem fer els dos capítols alhora", deia Diesel a MTV. També deia que el retard entre l'última pel·lícula i aquesta seqüela proposada fa que la gent n’estigui poc convençuda, però això mateix li fa que estigui més decidit i que ell i Twohy estiguin determinats a tirar-ho endavant.

Després que l'última pel·lícula acabés amb Riddick com Rei del Necromancers, Diesel diu que en aquesta anirà a parar a Underverse, el seu costat fosc, molt més fosc fins i tot que a Pitch Black.