dissabte, 2 d’agost del 2008

El juego del matrimonio



Del director guanyador de Sundance Ira Sachs (Forty shades of blue), arriba una de les pel·lícules més aclamades per la crítica americana després del seu pas pel festival de Toronto i durant la seva estrena. Protagonitzada per un repartiment de luxe que inclou a Pierce Brosnan (Mamma Mia, Mor altre dia), Rachel McAdams (El diari de Noah, De noces en noces), Chris Cooper (L'espia, Syriana) i Patrícia Clarkson (Vicky Cristina Barcelona, Lars i una noia de debò).
Una barreja única d'humor negre, decepció romàntica, melodrama ple d'estil i un toc de suspens, EL JOC DEL MATRIMONI (Married Life) és una rondalla poc convencional sobre l'irresistible poder i bogeria de l'amor.
El joc del matrimoni és una pel·lícula adulta que sorprèn i juga amb les expectatives del públic. Encara que es maneja entre el misteri, la comèdia i la intriga, la pregunta final és, què és la vida de casat? A la seva manera, El joc del matrimoni planteja perspicaces preguntes sobre els alts i baixos i les alegries imprevistas de tota relació llarga.
Married Life s'estrena el 12 de setembre.