divendres, 22 d’agost del 2008

Estrenes del 22 d'agost

Per tenir més informació sobre aquestes estrenes, clicar sobre el cartell.

Space Chimps: Missió espacial



Quan una sonda de l'Agència Espacial desapareix en un forat de cuc intergalàctic, l'agencia contracta a Ham III, nét del primer ximpanzé que va anar a l'espai, per ajudar a recuperar la nau extraviada. Però Ham, que portava una vida feliç com a bufó en un circ, està més interessat en provar la gravetat zero que no pas estar a l'alçada de la seva gloriosa herència. Sense pretendre-ho, el nostre protagonista es convertirà en un heroi que aprendrà el veritable significat del coratge, l'amistat i el treball en equip. Ell i els seus companys de tripulació, la tinent Lluna, i el capgròs comandant Tità, ho arrisquen tot per salvar els pacífics habitants d'un llunyà planeta dels abusos del corromput Zartog, un megalòman extraterrestre que s'ha fet amb el control de la sonda Infinity.

Por fin viuda


L'únic problema que té Anne-Marie és com dir-li al seu marit que l'abandona per escapar-se amb el seu amant. Inesperadament, el seu problema acaba quan ell mor sobtadament. Però no comptava que enganyar el seu marit era molt més fàcil que a tota la família...

Una palabra tuya


Rosario i Milagros són amigues i són escombriaires. També són joves i no tenen ni xicot, ni cotxe, ni amics, ni futur, i malgrat això lluiten, es barallen, es diverteixen, es queixen i també lliguen. Somnien amb un futur interessant però no saben molt bé com assolir-lo. El que tenen clar és que volen escapar del present. L'humor, l'amor, la mort i una trobada inesperada donaran un sobresalt a la seva vida de la manera més sorprenent.

Carlitos


Als seus dotze anys, Carlitos desitja dues coses per damunt de tot: una família i jugar al futbol. Però és orfe, i el senyor Hipólito, el director de l'orfenat on resideix, odia l'esport. L'únic bo de l'orfenat és que Carlitos comparteix les seves penes, però també entranyables moments de diversió, alegria i males passades, amb els seus amics. A més a més està Ana, una nena dolça i preciosa, de la mà de la qual Carlitos descobrirà el gènere femení i un incipient primer amor. La sort de Carlitos donarà un sobresalt quan la Federació Nacional de Futbol organitzi un concurs per formar la Selecció que jugarà al Campionat Europeu Junior.

Bangkok Dangerous


Joe, un assassí a sou, és contractat per un gàngster de Bangkok per eliminar als seus enemics. A l'arribar a la ciutat, recluta com a ajudant a Kong, un lladregot a qui planeja matar en acabar el treball per no deixar cap rastre. Però les coses s'aniran posant difícils per a Joe conforme la relació amb Kong es fa més estreta. Quan el mafiós que el va contractar es gira contra ell i captura al seu nou amic, Joe reaccionarà amb tota la violència de la que és capaç.

Zohan: Licencia para peinar


Zohan és un agent israelià del Mossad que fingeix la seva pròpia mort amb el propòsit de complir el seu somni: convertir-se en perruquer a la ciutat de Nova York. Encara que vol deixar enrere la seva anterior vida com antiterrorista, aviat se n'adona que no és tan fàcil escapar de les seves arrels. Enemics nous i antics intentaran d'eliminar-lo, però al final tots aprendran una mateixa lliçó: no has de ficar-te amb Zohan.