diumenge, 31 d’agost del 2008

Lance Guest

Lance R. Guest va nèixer el 21 de juliol de 1960 i va desenvolupar el seu interés per la interpretació de ben petit, i va començar a actuar en teatres mentre assistia a la UCLA. Ha fet de protagonista en moltes pel·lícules, incloent-hi el seu paper com a Jimmy Lloyd al costat de l'actiru Jamie Lee Curtis en la pel·lícula Halloween II i també va protagonitzar I Ought to Be in Pictures.
El seu paper més notable, però, va ser a la pel·lícula de ciència-ficció del 1984 "Starfighter: Comienza la aventura" on feia el paper d'Alex Rogan i de Beta, un robot enviat a la terra per reemplaçar-lo mentre ell és a l'espai.

Al 1987 va protagonitzar "Tiburón: la venganza" on feia el paper de Michael Brody, el fill del mític policia de la primera "Tauró".

En l'actualitat s'ha dedicat més a la televisió fent un paper fixe a la sèrie "Lou Grant" durant les temporades 1981 i 1982, i "Knots Landing" al 1991. Ha estat l'estrella convidada en moltes altres sèries com "St. Elsewhere", "Aquells meravellosos anys", "JAG", "NYPD Blue", "Expediente X", "Becker", "Life Goes On", "House" i darrerament "Jericho" (foto).