dimecres, 6 d’agost del 2008

Morgan Freeman operat



Morgan Freeman ha estat operta del braç i la mà esquerra, danyats pel greu accident de trànsit que va patir abans d'ahir. En la intervenció feta aquesta nit, els metges de l'Elvis Presley Memorial Trauma Center de Memphis, van treballar per reconectar els nervis i els teixits del braç i la mà danyada.
Avui l'actor es recupera bé de l'accident i l'operació, amb bon ànim i fent broma amb els familiars i amics que l'han anat a visitar, segons ha informat la publicista i representant de l'actor, Donna Lee.

Freeman va patir aquestes ferides de consideració després de tenir un greu accident de trànsit en quedar-se adormit mentre conduïa el seu cotxe prop de la ciutat de Memphis, segons informaven ahir molts mitjans de comunicació dels Estats Units. Freeman circulava per l'autopista 32 en direcció a la finca que té a Charleston, quan va perdre el control del vehicle, que va donar diverses voltes de campana. L'actor va haver de ser evacuat amb un helicòpter.

L'actor que actualment està promocionant la seva última pel·lícula, El caballero oscuro, pateix el trencament de diverses costelles i ferides en un genoll. Segons la cadena TMZ, Freeman estava conscient quan va ser traslladat a l'hospital, on el seu pronòstic és "greu", segons informava la cadena de televisió CNN. La dona que acompanyava l'intèrpret al cotxe es troba bé.

Amb una extensa i premiada trajectòria professional, Morgan Freeman és un dels actors més carismàtics del cinema americà dels últims anys. Recentment, ha estat treballant un cop més amb el seu amic Clint Eastwood, en el film The Human Factor, on l'actor es converteix en l'expresident sud-africà Nelson Mandela. El film, està previst que s'estreni el 2009.