dilluns, 11 d’agost del 2008

No es país para viejas

No, no he escrit malament el títol, efectivament es titula "No es país para viejas", una brillant, petarda i divertidísima comèdia de terror, reconeguda per la crítica especialitzada i hereva directa de clàssics del gènere com L'atac dels tomàquets assassins, o els primers treballs com director de Peter Jackson: Mal gusto o Braindead.

No es país para viejas és l'òpera prima de Susan Emshwiller, destacada autora teatral i guionista, coautora del guió de Pollock, guanyador d'un Oscar de l'Acadèmia.

Sinopsi: Una poderosa corporació làctia decideix invertir grans sumes de diners a dissenyar una raça de supervacas per manipulació genètica. Després de descobrir una hormona que permet incrementar la producció de llet dels caps de bestiar, la companyia llança el producte al mercat sense comprovar amb massa rigor els efectes que aquestes alteracions tenen en la salut humana.

Característiques de l'edició:
- Nacionalitat: EUA
- DVD 5
- Format 16/9
- 1.85:1
- 2.0 en anglès i castellà
- Subtítols en castellà.
- Durada: 89 minuts, aprox.
- Pendent de qualificació per edats.
- Continguts addicionals: Tráiler, Fitxa artística, Fitxa tècnica, Filmografías selectes.

1 comentari:

M.I. ha dit...

Hola, guapo
Es la primera noticia que tengo de este título de "no es país para viejas", jajajaja, la gente ya no sabe qué inventar para sacar los cuartos (como dicen en mi Tierra).
Por otra parte, sí que eran malas las pelis de Chamberlain y de Stone... joer la de las minas del Rey Salomón es insufrible, y mira que a mí me gusta el género.

Besos!