dimarts, 5 d’agost del 2008

Prince of Persia



Segons fonts de Variety, Prince Of Persia, la producció de Jerry Bruckheimer i Disney, retarda l’estrena al 2010 per poder tenir més temps per a la fase de postproducció.
Mike Newell director de l’adaptació d’aquest videojoc, començava el rodatge la setmana passada al Marroc, cosa que ha fet que la data prevista per a l’estrena del 19 de juny de 2009, s’hagi vist retardada fins el Memorial Day del 2010 (a finals del mes de maig).
La raó donada del retard és per acabar la pel·lícula i els efectes especials sense pressions i que quedin bé, això comporta també que es retardi tornar a veure a Jake Gyllenhaal en acció.
El moviment cap al 2010 de Prince Of Persia fa que la pel·lícula segueixi el camí de Transformers: Revenge of the Fallen, que s’estrenarà una setmana més tard. En el seu lloc, la Disney podria avançar l’estrena de The Proposal, amb Ryan Reynolds i Sandra Bullock o de The Counterprogrammer. Se sap també que el 2010 s’encetarà una setmana més tard amb l’estrena de Shrek Goes Fourth.
El que és sorprenent és que se sàpiguen les dates d’estrena de les pel·lícules dos o tres anys per endavant, moltes fins i tot, avanç de començar el rodatge.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

when will you go online?

Nacho Hevia ha dit...

no, si s'ho pensat tot molt bé...

salutacions!