dilluns, 25 d’agost del 2008

Retorno a Brideshead



RETORNO A BRIDESHEAD és l'adaptació cinematogràfica d'una de les grans obres literàries del segle XX, escrita per Evelyn Waugh, que va gaudir de gran popularitat en la dècada dels 80 gràcies a l'exitosa sèrie de la televisió britànica.

La guanyadora de dos Oscar, Emma Thompson ("Sentit i Sensibilitat", "Retorn a Howards End", "En el nom del pare", "Més estrany que la ficció"), Matthew Goode ("Match Point", "Copying Beethoven", "AL sud de Granada"), Ben Whishaw ("El perfum: Història d'un assassí", "I'm Not There"), Hayley Atwell ("El Somni de Cassandra") i Michael Gambon (actor de la saga Harry Potter, "El bon pastor", "La profecia", "Coneixent a Julia") protagonitzen aquesta pel·lícula sobre la pèrdua de la innocència i l'amor prohibit.

La pel·lícula
En la Universitat de Oxford, el jove Xerris Ryder coneix casualment a Sebastian Flyte, fill de Lord Marchmain. Fruit d'aquesta amistat, Xerris es va introduint en l'exclusiu món de l'alta societat britànica i visita, per primera vegada, Brideshead, la majestuosa casa familiar dels Flyte. Allí coneix a Julia, la germana de Sebastian, i queda captivat per la seva bellesa des del primer instant. En un temps convuls, Xerris serà testimoni del declivi de la família mentre porta a terme la seva particular croada per l'amor de Julia.

RETORNO A BRIDESHEAD s'estrenarà el pròxim 17 d'octubre de 2008.

1 comentari:

Deric ha dit...

trobarem a faltar el Jeremy Irons, segur!