divendres, 15 d’agost del 2008

Santos



El 10 d'octubre, s'estrena la pel·lícula Santos, dirigida pel jove Nicolás López, autor de Promedio Rojo, i considerat per Variety "un dels directors més prometedors d'Amèrica Llatina".

Santos és una comèdia romantica sobre la fi del món, protagonitzada per JAVIER GUTIÉRREZ (Salir pitando, Un franc, 14 pessetes), ELSA PATAKY, LEONARDO SBARAGLIA i GUILLERMO TOLEDO. Gutiérrez interpreta al protagonista, Salvador Santos, un dibuixant de còmics una miqueta friki que descobreix que és el triat per a salvar el nostre planeta.

Sinopsi:
Salvador Santos -obès, gairebé calb i amb 33 anys- (JAVIER GUTIÉRREZ) no sembla la persona adequada per a vestir-se d'heroi. Però no té altra opció, especialment des que un estrany viatger interdimensional (GUILLERMO TOLEDO) li adverteix que el seu millor amic, el multimilionari i guapo Arturo Antares (LEONARDO SBARAGLIA), és en realitat Nova, un tirà d'altra dimensió que s'ha ocultat durant anys en el cos d'Arturo. Nova podria fer que els nostres dos universos imploten, i Salvador haurà de detenir-lo... encara que no ho vulgui. Després de resistir-se molt, Salvador acceptarà ser entrenat i descobrirà que anys dibuixant i llegint comics no han estat en va. Especialment si sent un heroi podrà rescatar a Laura Lluna (ELSA PATAKY), l'amor de tota la seva vida, de les mans de Nova.