divendres, 8 d’agost del 2008

Tancada la investigació sobre la mort de Heath Ledger



Dimecres 6 d’agost es va tancar la investigació sobre la mort de l’actor Heath Ledger segons ha informat la revista People, que també informa que la policia no citarà, de moment, a l’actriu Mary-Kate Olsen.
Olsen, de 22 anys, era amiga de l'actor australià i va ser la primera persona a la qual va trucar el massatgista de Ledger quan el va trobar mort en el seu apartament de Nova York el passat mes de gener. La jove actriu va enviar a guàrdies de seguretat privats, que van arribar al lloc al mateix temps que el personal mèdic d'emergència.

La causa de la mort de Ledger, de 28 anys, va ser determinada com una sobredosi accidental de medicines que es venen amb recepta mèdica, entre elles els analgèsics oxicodona i hidrocodona, també conegut com vicodina.

La seva interpretació del "Joker" en el film de Batman, "The Dark Knight", estrenado el mes passat, ha estat elogiada per la crítica i la rumorologia el menciona com un possible candidat al Oscar 2009.

Ledger va tenir una filla, Matilda, amb Michelle Williams, que també va protagonitzar "Brokeback Mountain". La niña actualmente tiene dos años.