divendres, 12 de setembre del 2008

Coppola Essential


LA COL·LECCIÓ ESSENTIAL OFEREIX LES MILLORS OBRES DE SET GRANS DIRECTORS

Després del volum dedicat a Ingmar Bergman, la Col·lecció Essential continua oferint les millors seleccions de pel·lícules dels directors més representatius del panorama internacional a un preu molt assequible. En aquest nou lliurament que es posa a la venda, Manga Films presenta COPPOLA ESSENTIAL, un digipack que inclou 5 títols imprescindibles de la filmografía de Francis Ford Coppola:

DEMENTIA 13. La seva òpera prima, rodada en 1963. Una particular història de suspens i terror psicològic produïda per Roger Corman.

LA CONVERSA. Thriller protagonitzat per Gene Hackman i Harrison Ford que es va alçar amb la Palma d'Or en el Festival de Cannes en 1974, i va obtenir tres Nominacions als Oscar (Millor Pel·lícula, Millor Guió I Millor So).

CORAZONADA. Per Frederic Forrest, Teri Garr, Raul Juliá, Natassja Kinski i Harry Dean Stanton. Nominada al Oscar a la Millor Banda Sonora Original, obra de Tom Waits.

REBELS. Excel·lent drama de bandes de carrer que va consagrar internacionalment a Tom Cruise, Matt Dillon, Patrick Swayze, Rob Lowe, Emilio Estevez, Ralph Macchio i C. Thomas Howell.

APOCALYPSE NOW REDUX. El muntatge definitiu de l'obra mestra de Coppola, amb un excel·lent repartiment encapçalat pel mític Marlon Brando, en una de les seves millors interpretacions, al costat de Martin Sheen, Robert Duvall, Laurence Fishburne, i Harrison Ford. La pel·lícula va obtenir en 1980 sengles Premis Oscar a la Millor Fotografia i Millor So, a més d'altres 6 Nominacions (incloses Millor Pel·lícula i Millor Director).

El pack COPPOLA ESSENTIAL surt a la venda a un PVP de 23,99 €

1 comentari:

Fabián Aimar (faBio) ha dit...

Coppola uno de mis favoritos... estaba haciendo un repaso de tus entradas, y bueno, era una manera de devolverte la atención de haber pasado por mi blog, y voy haciendo un esfuercillo por intentar comprender el catalán
un saludote