dimarts, 2 de setembre del 2008

I Festival Internacional de Trailers Falsos



A partir d'ahir, 1 de setembre, podeu accedir a la web teaserland.com. La web, que acollirà el Primer Festival Internacional de Trailers Falsos, és un projecte de VAS A VER i ACCIÓN MEDIA.

El festival, dirigit per Xavi Bru, proposa a tot aquell que ho desitgi realitzar un fals trailer d'una pel·lícula que no existeixi i penjar-lo en Teaserland.com a partir del 15 de setembre.

El premi, 30.000 € per a realitzar un curtmetratge, ho atorgarà al gener de 2009 un jurat compost per Jaume Balagueró (director de cinema), Mirito Torreiro (crític de cinema), Gregorio Belinchón (periodista de cinema), Esther García (productora), Angel Sala (director del Festival Internacional de cinema de Catalunya - Sitges) i Manel Rectoria (Vas a ver).

En aquesta primera edició compten amb la col·laboració privilegiada de directors convidats com Jaume Balagueró, Paco Plaza, J.A. Baiona, Isabel Coixet, Enrique Urbizu, Jose Corbacho, Juan Cruz, Jaime Rosers, Bill Plympton, i Raúl García, als quals Sony ha cedit una càmera per a realitzar el seu fals trailer fora de concurs.

El 4 d'octubre tindrà lloc la presentació del projecte en el marc del Festival de Cinema de Sitges, amb el qual teaserland.com està germanat. En aquesta presentació, a més dels trailers enviats pels participants, es podran veure en primícia els trailers falsos realitzats pels directors convidats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!