divendres, 17 d’octubre del 2008

JCVD

JCVD, sigles del nom del seu protagonista, l'estrella belga Jean-Claude Van Damme. La pel·lícula ha estat dirigida per Mabrouk El Mechri i s'estrenarà comercialment en sales el pròxim 7 de Novembre.

Jean-Claude Van Damme, en el paper de la seva vida, recupera el seu lloc en el olímp dels astres del cinema d'acció. Aclamat unànimement per crítica i públic en el Festival de Sitges.



Sinopsi
Jean-Claude Van Damme, a l'edat de 47 anys, és un home en plena crisi. La seva carrera s'ha estancat i solament participa en subproductes d'acció directes a vídeo, el pagament d'impostos li està deixant les butxaques buides i ha perdut la custòdia de la seva filla. L'indestructible Van Damme està a punt de sucumbir. A mig camí entre la realitat i la ficció, decidirà regressar al seu país natal, Bèlgica, per a visitar als seus antics amics, un lloc on el seu mite encara no s'ha esvaït. Però aquest viatge serà solament el primer pas del seu inevitable descens als inferns.

En la pel·lícula JCVD, Van Damme s'enfrontarà amb un nodrit grup de malfactors, covards i fanàtics. Tot ells, directors de cinema, policies, lladres, agents o advocats, representen la materialització dels malsons de Van Damme: una estrella ferida. En la ment d'aquests paràsits, l'és una benedicció. En la ment de Jean-Claude, ells són la seva maledicció.