dijous, 23 d’octubre del 2008

La noche que dejó de llover a la Seminci



Opera prima d'Alfonso Zarauza, protagonitzada per Luis Tosar (Miami Vice, Los lunes al Sol), Nora Tschirner (Kebab Connection, KeinOhrHasen) participa en la secció «Punto de Encuentro» de la 53 Setmana Internacional de Cine de Valladolid, que se celebrarà del 24 d'octubre al 1 de novembre d'aquest any 2008.
A l'acte de presentació, que serà el dissabte 25, acudiran LUIS TOSAR i MERCEDES SAMPIETRO, el director i guionista ALFONSO ZARAUZA i els productors HAROLD SÁNCHEZ i MANUEL CRISTÓBAL.
Amb referents en el cinema europeu i el cinema independent americà i amb un esperit de realisme màgic, LA NOCHE QUE DEJÓ DE LLOVER conta la història d'amor entre dues persones molt especials i sorprenents, influïdes sens dubte per la personal visió i sentit de l'humor del seu director Alfonso Zarauza. La pel·lícula compta amb el suport de la Xunta i la Televisió de Galícia i s'ha rodat íntegrament a Santiago de Compostel·la.

SINOPSI: Fa tres mesos que no deixa de ploure i SPLEEN (Luis Tosar), un Dandy al que només li agraden tres coses en la vida: Valle-inclán, Els Smiths i les noies dolentes amb serrell; passa les nits en companyia dels seus amics bohemis de La Taverna dels dramàtics.

La nit que deixa de ploure, SPLEEN coneix a LA RUSSA (Nora Tschirner), una noia dolenta amb serrell amb la qual iniciarà un tendre i inesperat viatge a l'interior de la nit i d'ells mateixos per una estranya ciutat de pedra que transformarà les seves vides per complet...fins que amb l'arribada de l'alba i el retorn de la pluja, s'encendran les llums i s'apagaran els somnis.