divendres, 17 d’octubre del 2008

Outlander



Protagonitzada per Jim Caviezel (La Pasión de Cristo, La Venganza del Conde de Monte Cristo), Sophia Myles (Tristán & Isolda), Jack Huston (Factory Girl, El Jardín del Edén), Ron Perlman (Hellboy, Hellboy II, Star Trek-Nemesis) i John Hurt (Los Crímenes de Oxford, V de Vendetta) està dirigida per Howard McCain.

Sinopsi:
Any 509. És l'era víking i una nau espacial acaba d'estavellar-se contra un majestuós fiord. De la nau sinistrada, desembarquen Kainan, un guerrer humanoide i també el Moorwen uneixi criatura salvatge disposada a venjar la mort de la seva raça a les mans de l'exèrcit del guerrer. Aïllat en aquest nou planeta, en el qual la gent viu a milers d'anys de la desenvolupada civilització que ha deixat enrere, Kainan decideix buscar i derrotar al seu mortal enemic. Però abans de poder portar a terme la seva missió cau pres dels víkings. Després de salvar d'una mort segura a Rothgar, cap dels víkings, Kainan serà a poc a poc acceptat en el clan i començarà una estreta relació amb Freya, la filla de Rothgar a la qual contarà el seu passat i la dura pèrdua de la seva família a les mans del Moorwen.

La venjativa bèstia assetja el bastió víking i finalment es presenta en el llogaret. És atrapat pels víkings, però aconsegueix escapar cap al bosc després de ferir mortalment a Rothgar i raptar a Freya. Kainan i els víkings s'enfrontaran a una última desesperada missió: matar al monstre o ser destruïts.