dimecres, 31 de desembre del 2008

Defiance i Good, les darreres estrenes del 2008 a la taquilla americana



Defiance, dirigida per Ed Zwick (Diamants de sang, L’últim Samurai) i protagonitzada per Daniel Craig, Liev Schreiber i Jamie Bell; i Good, amb Viggo Mortensen com a protagonista, són dos drames situats durant l’holocaust que s’uneixen per temàtica a Valkyrie amb Tom Cruise, estrenada als USA el 25 de desembre.

Defiance, està basada en la vertadera història de tres germans de l’europa de l’est que l’any 1941, per escapar d’una mort segura, es refugien en els boscos que van conèixer a la seva infantesa i on començaran una desesperada lluita en contra dels nazis. Poc a poc les seves gestes són conegudes i homes i dones, joves i vells, s’uneixen a ells disposats a arriscar-ho tot, fins i tot la llibertat per mantenir viva la fe quan tota la humanitat sembla haver-se perdut.



Good, dirigida per Vicente Amorim, explica la història d’un professor alemany que involuntàriament es converteix en membre de la SS.

"Defiance" i "Good" es faran molta competència entre elles, sobretot tenint en compte la qualitat dels repartiments respectius.