dimecres, 28 de gener del 2009

La Pantera Rosa 2


Steve Martin i Emily Mortimer. Photo by image.net

La Pantera Rosa 2, seqüela de la pel·lícula del 2006, està protagonitzada per Steve Martin que repeteix al seu paper de l'intrèpid però matusser detectiu de policia francès, l'Inspector Jacques Clouseau.

Quan el tresor llegendari compost per peces de tot el món i que inclou l'invaluable diamant Pantera Rosa és robat, l'Inspector Cap Dreyfus (John Cleese) és forçat a posar a Clouseau dins del seu equip d'experts detectius internacionals que tenen com a missió atrapar el lladre i recuperar tots els artefactes. A Martin se li uneix Jean Reno (com Ponton, el seu company) i Emily Mortimer (com Nicole, objecte de les seves estranyes atencions). L'equip ideal d'investigadors està interpretat per Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki (Cartes des d'Iwo Jima [Letters from Iwo Jima]) i l'estrella de Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan. Lily Tomlin és també protagonista. La història està ambientada a París i Roma.

Hi havia la necessitat de fer una segona part?

Després de lo dolenta que era la primera, penso que no n'hi havia cap necessitat de fer una segona si no és per destrossar encara més les mítiques pel·lícules protagonitzades per l'inolbidable Peter Sellers que va donar lloc a la magnífica sèrie d'animació.

L'únic que potser me la salvarà, serà la presència d'Emily Mortiner i de Jean Reno.

L'estrena està prevista pel 27 de febrer.