dijous, 26 de febrer del 2009

Señales del futuro



Señales del futuro és un inquietant thriller amb elements de ciència-ficció dirigit per un dels cineastes més destacats del gènere, Álex Proyas, director de pel·lícules com Dark City, El cuervo o Yo, Robot.

El repartiment està encapçalat per Nicolas Cage, Rose Byrne, Ben Mendelsohn (Austràlia) i els nens Chandler Canterbury (El curiós cas de Benjamin Button) i Lara Robinson.

De què va?

Any 1959. Durant la inauguració d'un nou col·legi, els estudiants guarden en una capseta que ha de ser enterrada en motiu de la inauguració, diversos objectes. Lucinda, una de les nenes, guarda un paper en el qual ha escrit estranys números.

Cinquanta anys després, la càpsula del temps és desenterrada i Caleb (Chandler Canterbury), el fill de John Koestler (Nicolas Cage), un professor d'astronomia vidu, rep la misteriosa nota de Lucinda. John descobrirà de seguida que aquests números amaguen prediccions esgarrifoses, algunes de les quals ja han succeït mentre que altres encara no. A poc a poc, començarà a adonar-se que el descobriment no és casual i que ell i la seva família juguen un paper fonamental en els importants esdeveniments que estan a punt de produir-se....

A priori

Sembla interessant, sobretot pels amants de la ciència-ficció apocalítica. El que em fa més por és el tema dels nens i de la família, que tornarà a ser, com en totes aquests films, una exaltació als elements familiars tradicionals.

S'estrena el 8 d'abril.