dijous, 19 de març del 2009

Filmax i diversos cinemes donaran part de la recaptació de Slumdog Millionaire als nens de la índia

Filmax i diversos cinemes de tot el país donaran tota la recaptació de la pel·lícula SLUMDOG MILLIONAIRE del pròxim dimarts, 24 de març, a dos ONG d'ajuda als nens de la Índia: PLAN ESPAÑA i SOMRIURES DE BOMBAI.

Els cinemes que s'han adherit a aquesta iniciativa solidària són: Cinemes ACEC, Cinemes Cinesa, Comèdia, Cinemes Filmax, Cinema Nova Condomina, Grup Balañà, Kinépolis, UCC, UGC i Yelmo Cinemes.

A més, a Barcelona se celebrarà una projecció especials de la pel·lícula, la gal·la estarà dirigida per Somriures de Bombai, en aquest cas amb la col·laboració especial del Cercle Ecuestre de Barcelona.

Barcelona: Dimarts, 24 de març a les 22:15 h. Cinemes Filmax (Centre Comercial Granvía 2).



A més s'ha habilitat ja una “fila 0” perquè qui vulgui pugui fer la seva aportació personal.

Els comptes són els següents:
PLAN ESPAÑA: Banc Santander Central Hispà: 0049 0001 56 2010025526.
SOMRIURES DE BOMBAI: La Caixa: 2100 0777 42 0200117008.

SOMRIURES DE BOMBAI va ser fundada en 2004 pel periodista barceloní Jaume Sanllorente, qui després de viatjar a la Índia va decidir deixar el seu treball per a emprendre el que ell defineix com “una lluita pacífica contra la pobresa” i que continua a dia d'avui a una velocitat imparable i amb unes perspectives esperançadores per als pobres de Bombai. El pilar sobre el qual es va construir l'entitat és el desig de brindar un futur millor als nens. El seu projecte més proper, que ja han engegat, és l'escolarització de 3000 petits dels “Slums” de Bombai. Després de veure la pel·lícula de Danny Boyle, l'activista Sanllorente va assegurar que “reflecteix fidelment la situació chabolista de Bombai” i va afegir que “gràcies a la pel·lícula tal vegada moltes més persones coneguin la realitat d'una ciutat en la qual més de la meitat dels seus 20 milions d'habitants viu en l'extrema pobresa”. Sanllorente està amenaçat de mort per les màfies índies per denunciar obertament l'explotació infantil a Bombai. Malgrat tot viu a Bombai on continua traient endavant el seu projecte.

SOMRIURES DE BOMBAI


PLAN ESPAÑA

A GIRONA LA SESSIÓ SOLIDÀRIA TINDRÀ LLOC ALS CINEMES ÒSCAR!