divendres, 27 de març del 2009

Good



El pròxim 22 de maig s'estrenarà GOOD dirigida per Vicente Amorim (Camí en els núvols) i protagonitzada per Viggo Mortensen.

Completen el repartiment Jason Isaacs (Harry Potter, Black Hawk derrocat, Novembre dolç), Jodie Whittaker (Venus, Supercañeras:l'internat pot ser una festa), Mark Strong (Babylon AD, Syriana, Oliver Twist) i Gemma Jones (El diari de Bridget Jones, Harry Potter i la càmera secreta, Sentit i Sensibilitat).

Good, estrenada en l'últim Festival de Toronto, és l'adaptació cinematogràfica de la premiada obra teatral de Cecil Philip Taylor que explica la història de John Halder (Viggo Mortensen), un professor de literatura en l'Alemanya dels anys '30, un home bo i honrat amb problemes personals. Halder publica una novel·la. El seu llibre és utilitzat per diversos polítics per a donar suport la propaganda governamental i des d'aquest moment la carrera de Halder com escriptor despega gràcies a una optimista corrent de nacionalisme i prosperitat. Aquest canvi de sort li fa prendre decisions aparentment sense importància, però cada vegada més comprometedores i amb devastadores conseqüències per a les persones que l'envolten.