dissabte, 14 de març del 2009

Un conill sense orelles



Dirigida i protagonitzada per Til Schweiger arriba UN CONILL SENSE ORELLES. Til Schweiger és un dels actors més coneguts a Alemanya i recentment ha treballat a les ordres de Quentin Tarantino en "Málditos Bastardos". La pel·lícula està protagonitzada a més per Nora Tschirner, Matthias Schweighöfer i Alwara Höfels. Compte amb la participació i cameos de coneguts actors alemanys com Jürgen Vogel o Daniel Brühl.

De què va?

Ludo (Til Schweiger) és un conegut periodista del cor que aconsegueix sempre les millors exclusives.Després de muntar un escàndol en les noces d'un esportista famós es veu obligat a fer 300 hores de treballs socials en una guarderia per a commutar la seva pena de presó.La sorpresa arriba quan la professora, Anna (Nora Tschirner) és una antiga companya del col·legi a la qual Ludo feia la vida impossible....

A priori

Amb aquest títol i aquest poster, ens pot fer especular coses que potser no són. Serà aquest el títol original del film o la traducció lliure espanyola?

Per cert, he decidit que a partir d'ara posaré sempre els títols de les pel·lícules en català com a forma de reivindicació del cinema sempre en català (sigui doblat o en versió original subtitulada).