divendres, 22 de maig del 2009

El miracle d'Henry Poole (Henry Poole is here)



El 29 de maig s'estrena EL MIRACLE D'HENRY POOLE, una pel·lícula dirigida per Mark Pellington i protagonitzada per Luke Wilson (Una rossa molt legal, La joia de la família), Adriana Barraza (nominada a l'Oscar per Babel, Amores Perros) i Radha Mitchell (Un crit en la nit).



De què va?

Henry Poole torna al barri Los Angeles on es va criar amb l'objectiu de trobar una mica de pau i solitud. Tanmateix el retir tranquil i voluntari d'Henry es veu interromput per un trio de veïnes: Esperança, una xafardera amb bones intencions; Millie, una nena de vuit anys i la seva mare Dawn.



Quan Esperança descobreix una taca a la façana de la casa d'Henry es queda fascinada amb la possibilitat que aquesta tingui poders miraculosos i comença a organitzar visites al "lloc sagrat".



El miracle d'Henry Poole, en paraules del seu director "és la història d'un home sense fe que troba la fe i d'un desesperançat que troba l'esperança".


1 comentari:

Funcionario's blog ha dit...

Per què collons traduïran coses com "Henry Pool is here" per "El miracle de Henry Pool", quan vol dir "Henry Pool està aquí"?

Avui he volgut escriure en català perquè ahir ens van donar les notes a l'escola oficial d'Idiomes (Avançat 1) i he tret...
...
...
...
...
...
...
Un 97%!!!!!

Tanmateix, l'altre dia vaig tenir una discussió amb un mallorquí que em volia obligar a parlar català, i només fa falta que et vulguin obligar perquè no ho vulguis fer.

Salutacions.