dissabte, 9 de maig del 2009

Mal día para pescar



"MAL DIA PARA PESCAR", òpera prima d'Álvaro Brechner, és l'única pel·lícula espanyola a competició en la Setmana de la Crítica de Cannes.

La cinta va ser triada per a competir en la 48ª Setmana Internacional de la Crítica del Festival Internacional de Cinema de Cannes 2009, secció consagrada al descobriment de nous talents cinematogràfics i reservada tan sols a set pel·lícules de tot el món.

El delegat general de la Setmana, Jean-Christophe Berjon, va estimar en la presentació oficial que: "Mal día para pescar és una pel·lícula de gènere, una obra sobre una gran estafa, i al mateix temps un clima entre el western i la història popular. Està magníficament construït de la A a la Z, és brillant i fa somiar".

La pel·lícula està protagonitzada pels actors Gary Piquer, Jouko Ahola i Antonella Costa. I és l'adaptació d'un conte de l'escriptor Juan Carlos Onetti (Premi Cervantes 1980).



La Setmana Internacional de la Crítica (SIC) és la secció paral·lela més antiga del Festival de Cannes, i entre els directors que s'han donat a conèixer en ella destaquen noms de reconegut prestigi com Bernardo Bertolucci, Alejandro González Iñárritu, Ken Loach, Barbet Schroeder, François Ozon, Wong Kar Wai i J. A. Bayona amb "El Orfanato".

Més informació de la pel·lícula aquí a La Setena