diumenge, 10 de maig del 2009

Piranya 3D

Aquest mes comença el rodatge a Arizona del remake de Piranya, pel·lícula de 1978 del director Joe Dante i, en principi, s'estrenarà el març de 2010.



Aquesta nova versió estarà filmada en 3D per garantir més espants a la platea (sembla que el 3D s'està imposant en el cinema com a una forma de garantir la seva supervivència) i serà dirigida per Alexandre Aja (Alta tensión, Las colinas tienen ojos, Reflejos) i protagonitzada per Elisabeth Shue com la sheriff del poble que es veu atacat per les devoradores de turistes despistats i joves amb les hormones a flor de pell. Segons Aja no serà un ramake, sinó una nova versió.


Elisabeth Shue

Que dic jo, si hi ha piranyes, no t'hi fiquis a l'aigua, no? Doncs per què aquests bitxets es fan els tiberis que es fan? Potser són voladores també, ja ho van ser en una de les múltiples seqüeles.


Jessica Szohr

Qui ha confirmat també la seva participació és Jessica Szohr (Gossip Girl), el que no se sap és si serà ràpidament devorada o els peixets la mantindran amb vida durant tot el metratge de la pel·lícula. I, no us ho perdeu: en Richard Dreyfuss, que ja es va enfrontar a un bitxo nadador menjador de persones a Tauró, d'Steven Spielberg.


Richard Dreyfuss