dissabte, 2 de maig del 2009

Seqüela per Els Goonies?



La revista Empire presenta l'exclusiva d'una possible seqüela de la mítica pel·lícula dels 80, Els Goonies, una producció d'Steven Spielbberg i que el passat mes de març va celebrar el 20è aniversari.

Per celebrar aquest aniversari es van reunir per primer cop després de tots aquests anys, Spielberg, el director Richard Donner i tots els seus protagonistes i ho van immortalitzar amb aquesta foto:



A preguntes sobre una possible seqüela, Donner va dir que amb Spielberg n'havien parlat moltes vegades de fer-la però no van trobar mai un argument que els convencés i finalment se'n van oblidar. Corey Feldman va dir que encara quedava una esperança de fer una altra pel·lícula, al que Donner va contestar que no, que no hi haurà cap seqüela de Els Goonies. Sean Astin no veu aquesta negativa tan clara i diu que potser no ara però que en un futur sí que és probable una segona part.

Si hi haurà seqüela o no, ningú ho sap, el temps ens ho dirà.

3 comentaris:

nimue ha dit...

Jo sóc moolt fan dels Goonies!! a veure com queda al final aquesta segona part...

Deric ha dit...

A mi també em va agradar però no m'imagino una seqüela d'una peli que tenia principi i final, vull dir, que no era susceptible de segones parts. De totes maneres crec que no la faran. Gaudeix de l'original que serà la bona sempre.

Anònim ha dit...

PER FAVOR QUE NO LA TOQUIN¡
LO BO, ES PERILLOS INTENTAR MILLORARLO.
JUGANT AMB BCN.