dimarts, 26 de maig del 2009

Viatge màgic a Àfrica




Orbita Max produeïx VIATGE MÀGIC A ÀFRICA, la primera pel·lícula catalana realitzada íntegrament en 3D. El film, rodat en imatge real estereoscòpica en escenaris de Namíbia, Sud-àfrica i Barcelona, narra el viatge imaginari que la petita Jana realitza a l'Àfrica. Està protagonitzat pels nens Eva Gerretsen i Raymond Mvula i els adults, Verónica Blume, Adrià Collado i Leonor Watling. Dirigeix i produeix el film Jordi Llompart, que també firma el guió.

Per part d'Orbita Max, el productor i director del film, Jordi Llompart, diu sobre la pel·lícula: "des del principi, VIATGE MÀGIC A l'ÀFRICA va ser concebuda com una experiència en 3D. La combinació d'una fotografia sorprenent, paisatges meravellosos, un argument commovedor i l'última tecnologia CGI sorprendrà el públic de totes les edats. VIATGE MÀGIC A l'ÀFRICA és una pel·lícula en 3D molt especial on fantasia i exotisme arribaran al cor de l'espectador directament a través de la pantalla".

Si cliqueu directament sobre la imatge accedireu al web de la pel·lícula on podreu veure unes fantàstiques fotografies del rodatge, així com videos del making-off i descarregar-vos un calendari del 2009.