divendres, 24 de juliol del 2009

Gordos



El pròxim 11 de setembre s'estrena la pel·lícula GORDOS, el segon i esperat llargmetratge de Daniel Sánchez Arévalo, després del seu brillant debut cinematogràfic amb AZULOSCUROCASINEGRO.

Protagonitzada per Antonio de la Torre, Raúl Arévalo, Verónica Sánchez, Roberto Enríquez, Adam Jezierski, Pilar Castro, Teté Delgado, Fernando Albizu María Morales, Marta Martín i la debutant Leticia Herrero, GORDOS és pizza, gelat, xocolata, dolços, calories, moltes calories. I és culpa, desig, por, il·lusió, somnis, sexe, família, amor... És intensa, imaginativa, plural, personal, divertida, emocionant, original, descarada i perversa.

GORDOS és una història coral que gira entorn d'una teràpia de gent amb problemes relacionats amb l'obesitat. Un lloc on els protagonistes no van a aprimar-se sinó a esbrinar les causes per les quals estan disgust amb el seu cos. És una comèdia sobre els excessos, les manqcances i les contradiccions de la vida. És una pel·lícula sobre grossos i sobre prims, sobre tu i sobre mi.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Bueno, supongo que es una película aplicable extensivamente a todos aquellos que tenemos problemas graves con las mujeres. Esta sí la iré a ver.

Por cierto, ¿qué tal eso de ser un topo? jajajajajaja ;-D

Deric ha dit...

Però que dius Peter! Si tu no tens cap problema ni amb el pes ni amb les dones ! Si les portes totes de cap!

Li vaig treure de seguida del cap això del "topo" deixant-li anar una fresca.