divendres, 10 de juliol del 2009

V.O.S.

Cartel de V.O.S
Avui s'estrena V.O.S., la nova pel·lícula de Cesc Gay amb Àgata Roca, Vicenta N'Dongo, Paul Berrondo i Andrés Herrera. I, com totes les propostes de Cesc Gay, una molt interessant pel·lícula per descobrir.

Un joc entres dues parelles, entre quatre personatges. Quatre mirades sobre una mateixa història. Quatre maneres de viure-la. Una comèdia centrada en les relacions personals, l’amor i l’amistat. I per damunt de tot, una història sobre la gran mentida que significa explicar històries en la frontera que separa la ficció de la realitat.

Personatges

Àgata Roca - Clara
Una dona emocional a punt de complir 40 anys i amb una intensa activitat sentimental. Romàntica, divertida, contradictòria, incoherent i inestable. Agosarada com per quedar-se embarassada d’un amic i valenta com per robar-li l’home a una amiga. Clara es fa estimar perquè actua amb ingenuïtat i sense malícia.

Paul Berrondo - Manu
Manu i Clara són com germans, amics de tota la vida que decideixen tenir un fill junts. Manu és un seductor, un home independent, sincer i honest que no té por a mostrar les seves debilitats. Com el seu amic Ander, va venir de Donosti a treballar a Barcelona.

Andrés Herrera - Ander
Ander, 40 anys, fa classes en la universitat i és guionista de cinema. Viu a Barcelona amb Vicky. Ander és un home reservat, seriós, reprimit emocionalment. Li costa donar qualsevol pas i mostrar-se. És un romàntic a la seva manera, sempre immers en el seu món imaginari d'històries i personatges.

Vicenta N'Dongo - Vicky
Vicky es va enamorar de Ander al conèixer-lo i ha estat ella qui ha fet avançar la seva relació. És una dona decidida, amb força, enèrgica, i res li fa por. Sòlida i conseqüent en les seves decisions, duu les coses fins al final. Una bona amiga en qui confiar.


1 comentari:

Bargalloneta ha dit...

Divendres, dia de l'estrena, la vaig anar a veure i em va agradar força!!
sobre tot el personatge de la Vicenta que està francament bé!!