diumenge, 2 d’agost del 2009

Si la cosa funciona



La pel·lícula, escrita i dirigida per Woody Allen i protagonitzada per Larry David i Evan Rachel Wood, es projectarà en la secció Zabaltegi-Perles i s'estrenarà el pròxim 2 d'octubre.

Amb 'SI LA COSA FUNCIONA' ('Whatever works') WOODY ALLEN torna a filmar en la ciutat de Nova York després d'haver rodat les seves quatre últimes pel·lícules a Europa.


Protagonitzada per LARRY DAVID, EVAN RACHEL WOOD i PATRICIA CLARKSON, la pel·lícula ha estat seleccionada per a la seva projecció en la secció Zabaltegi-Perles del pròxim Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià després que obrís amb gran èxit el Festival de Tribeca de Nova York el passat mes d'abril.

'SI LA COSA FUNCIONA' és una comèdia moderna en la qual Boris Yellnikoff, un estrany misántropo de Manhattan (LARRY DAVID) coneix a una ingènua i impresionable jove del sud (EVAN RACHEL WOOD) que es va de la seva casa per a viure a Nova York. Quan els seus estrictes pares (PATRICIA CLARKSON i ED BEGLEY Jr.) viatgen a NY per a dur-la de tornada a casa, es veuran immersos en sorprenents i confuses situacions romàntiques, descobrint que trobar l'amor depèn en gran part de la casualitat i de la sort.



LARRY DAVID, un dels creadors de la popular sèrie 'Seinfeld' i que ja va treballar amb Allen en 'Dies de ràdio' i 'Històries de Nova York' sempre amb petits rols, torna ara a treballar sota les seves ordres però aquesta vegada en el paper protagonista d'un misàntrop amb una gran opinió de si mateix i molt dolenta opinió sobre la raça humana que bé podria ser el alter-ego del propi director.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

A mí me encanta Woody Allen. Remiro sus primeras películas (Bananas, Coge el dinero y corre, Todo lo que siempre quiso saber ..., La rosa púrpura del Cairo) y veo frescura, como también muchos fallos de principiante.

Pero es que últimamente se ha metido en un círculo vicioso dándoles vueltas a las relaciones (y, encima, relaciones disfuncionales de las peores). En fin, que creo que no ha sabido solucionar la convivencia consigo mismo y elabora explicaciones teóricas que luego lleva a la campaña.

Leía y prometía: vuelta a la comedia. Pero no: vuelta al círculo vicioso de analizar las relaciones.

En fin, Woody, te aburres a ti mismo.

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)