dijous, 27 de gener del 2011

Polseres vermelles

La nova sèrie de televisió, POLSERES VERMELLES, produïda per Filmax per a TV3, es va estrenar amb gran audiència dilluns passat tant per TV3, com per Internet. El primer capítol, emès a les 22.30 hores, va ser vist per mig milió d'espectadors.

A més, la sèrie ha tingut un gran impacte a Internet on es va estrenar el dissabte assolint gairebé els 40.000 visionats en només 48 hores. En les xarxes socials, concretament a través de Facebook, compta ja amb uns 6.000 seguidors, la meitat dels quals s'han adherit després de veure el dilluns el primer capítol de la sèrie.
La primera temporada consta de 13 capítols, està basada en l'experiència personal d'Albert Espinosa, guionista i creador de la sèrie i dirigida per Pau Freixas.

Per al crític de televisió, Ferran Monegal, la sèrie és: "La excel.lència. L'enginy. L'elegància. El treball impecable. La profunditat. I sobretot, tot i ser ficció, l'autenticitat ".

Segueix la sèrie POLSERES VERMELLES a través del web: Polseres vermelles

4 comentaris:

jomateixa ha dit...

A les meves filles els va agradar. A mi també, però em costa no passar-ho malament al mateix temps.

Miquel Àngel ha dit...

A mi també me va agradar. Va ser un primer capítol per posar les coses en el seu lloc i deixar veure per on poden anar els propers capítols. Llàstima que hàgim pogut veure el segon per internet, abans de la seva emissió.

Pakiba ha dit...

Va ser un primer capitol que arriba molt,el vaig troba impresionant.

Pakiba ha dit...

A Albert Espinosa el vaig coneixe a una conferencia que va fer ja fa més d'un any a Caixaa Forum i va parla de tot el que havia viscut al hospital, o sigui que en part es veridic.