dimarts, 7 de febrer del 2012

Lip dub de la pel·lícula Any de Gràcia

 
El Lip Dub que promociona l'última pel·lícula del director Ventura Pons, Any de Gràcia, ja es pot veure a Youtube (i en aquest blog). El vídeo musical es va rodar el 29 de gener al barri de Gràcia de Barcelona i va comptar amb l'assistència d'unes mil persones, participants i visitants, que al llarg del matí es van acostar al rodatge.

El director Ventura Pons i els actors Diana Gómez, Oriol Pla, Santi Millán, Amparo Moreno, Fany Bulló, Ricard Farré i el cantant de Mazoni són els protagonistes del Lip Dub, al costat de 300 veïns i persones vinculades a entitats del barri. El vídeo musical és un pla seqüència on els participants ballen una coreografia i realitzen un playback de la cançó Natura Morta (del grup Mazoni) al llarg del carrer Verdi fins arribar a la Plaça de la Revolució.

L'objectiu del Lip Dub Any de Gràcia és donar a conèixer l'encant del barri i la seva gent, tal com es reflecteix en la pel·lícula Any de Gràcia de Ventura Pons, que s'estrena el pròxim 2 de març als cinemes.

El vídeo ha estat dirigit per Daniel Feixas i Santi Hausmann, realitzadors de vídeos Lip Dub tan vistos a internet com el de La Universitat de Vic o el de la llengua catalana al Parc Güell, entre altres. L'equip de producció també ha comptat amb la coreògrafa Marta Sanmartín, responsable d'alguns dels Dance Mobs més coneguts a Catalunya.
 
 

De què va la pel·lícula?

El David té vint anys i arriba a Barcelona buscant una oportunitat.
La Gràcia en té seixanta-i-uns-quants i li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció.
La seva convivència esdevé, des del principi, explosiva.
S’adonaran a temps que es necessiten?