dijous, 9 de febrer del 2012

Mi hijo y yo (Le fils à Jo)

 
Mi hijo y yofilm ubicat en un petit poble de la Provença, ha estat tot un èxit a França, on ha superat àmpliament el milió d'espectadors. És l'opera prima del guionista i director Philippe Guillard, campió nacional de rugbi i que compta amb les interpretacions de Gerard Lanvin, Olivier Marchal, Vincent Moscato, Karina Lombard i del jove Jérémie Duvall.
 
Mi hijo y yo, tracta sobre un pare tan maldestre com bondadós que no aconsegueix comprendre el seu fill, encara que sent per ell un amor i tendresa infinita.

Nét d'una llegenda del rugbi, fill d'una llegenda i ell mateix una llegenda del rugbi, el vidu Jo Canavaro cria el seu fill de 13 anys, tot sol, Tom, en un poblet del Tarn. Per desgràcia de Jo, Tom és tan bo en matemàtiques com inútil en el terreny de joc. Per a un Canavaro, la llegenda familiar no pot quedar-se aquí, encara que hagi de muntar un equip de rugbi per Tom contra la voluntat de tot el poble i de la del seu propi fill...
 
Mi hijo y yo s'estrena el 16 de març.
 
 

2 comentaris:

Pakiba ha dit...

Els pares poden ser molt bons,però cuan volen que el seu fill faigi el que él no ha sigut,no m'agrada , però la peli pot esta bé.

Miquel Àngel ha dit...

Amb tot l'enrenou dels guiñols del C+ no se si deixaran entrar pel.lícules franceses, hehehehe.