dilluns, 16 d’abril del 2012

Django Unchained, la nova de Tarantino


Ja s'ha fet públic el cartell teaser de "Django desencadenat", la darrera pel·lícula escrita i dirigida per Quentin Tarantino, i protagonitzada Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Christoph Waltz, Kurt Russell i Samuel L. Jackson, que s'estrenarà el 25 de gener de 2013.

De què va?

Ambientada en els estats del Sud nord-americà dos anys abans d'esclatar la Guerra Civil, Django (Jamie Foxx), un esclau que ha tingut un brutal passat amb els seus antics amos, fet que el porta a un cara a cara amb el caça-recompenses d'origen alemany, el Dr King Schultz (Christoph Waltz). Schultz segueix la pista als germans assassins Brittle, i Django és l'únic que el podrà portar fins a ells. Schultz compra a Django amb la promesa de deixar-lo en llibertat després de capturar els Brittle, morts o vius.

Després de la missió Schultz deixa en llibertat Django però tots dos opten per no separar-se i seguir el mateix camí. Amb l'ajuda de Django, Schultz emprèn la recerca i captura dels delinqüents més buscats del Sud. Segons va polint les seves capacitats com a caçador, Django se centra en la seva única meta: trobar i rescatar Broomhilda (Kerry Washington), l'esposa que li va arrabassar el tràfic d'esclaus molts anys enrere.

La recerca de Django i Schultz els guiarà a Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), el propietari de "Candyland," una infame plantació on els esclaus són preparats per l'entrenador Ace Woody (Kurt Russell) per lluitar uns contra altres per diversió. En reconèixer la propietat sota pretensions falses, Django i Schultz aixequen la sospita de Stephen (Samuel L. Jackson), l'esclau domèstic de confiança de Candie. Ara segueixen els seus passos, i una despietada organització se'ls aproxima. Si Django i Schultz volen escapar amb Broomhilda, es veuran obligats a escollir entre la independència i la solidaritat, el sacrifici i la supervivència ...
 
Més informació en el blog de la pel·lícula (here).