dijous, 31 de maig del 2012

En fuera de juego


David Marqués dirigeix EN FUERA DE JUEGO, comèdia protagonitzada per Fernando Tejero i Diego Peretti en el paper de caòtics representants d'un jove jugador de futbol argentí. Completen el repartiment Patricia Montero, Pepe Sancho, Hugo Silva, Laura Pamplona, Carolina Peleritti, Carlos Chamarro, Carmen Ruiz, Ricardo “Chino” Darín, Jordi Sánchez i Ricardo Darín.

Aquesta comèdia centrada en el que no es veu normalment del món del futbol, ha comptat amb la participació d'alguns noms mediàtics i populars d'aquest esport com són: Iker Casillas, José Ramón de la Morena, Manuel Esteban ‘Manolete' i Martín Palermo, entre d'altres.
De què va?

Diego és un metge argentí traumatitzat pel futbol des de petit que no està content amb la seva vida. Javi és un representant espanyol de tercera que somnia amb el cop de sort que canvii la seva sort. Quan el destí truca les seves portes en forma de jove crack argentí, les circumstàncies uniran a Javi i Diego en un camí ple de girs, sorpreses, mentires i picaresca, que canviarà per sempre les seves vides.