dimecres, 13 de juny del 2012

Ellas (Elles)


 Ellas (Elles) és una pel·lícula de la directora polaca Malgoska Szumowska (Extraño, Un hombre feliz, 33 escenas de vida) que té prevista l'estrena pel 22 de juny i que està protganotizada per Juliette Binoche i dues joves promeses del panorama francès i polac Anaïs Demoustier (Las nieves del Kilimanjaro) i Joanna Kulig (Los números, I love you so much).


És l'apassionant història d'una periodista parisina la situació laboral de la qual es envejable enfront de dues joves estudiants a les que entrevista, que desitgen pujar en l'escala social i venen el seu cos, per decisió pròpia, per pagar-se els estudis.

La pel·lícula, amb guió de Szumowska i la danesa Tyna Byrckel, explora el desig en ambdòs costats i planteja una reflexió al vontant de la sexualitat femenina, la prostitució i els judicis socials, l'excitació, la vergonya...

De què va?

Anne, una dona adinerada, mare de dos fills, afincada a París i periodista d'investigació per a la revista Elle, està escrivint un article sobre la prostitució infantil. Les reunions amb dos univeristàries independents, Alicja i Charlotte, li produeixen un desassosec profund, obligant-la a posar en dubte les seves conviccions més arraigades sobre el diner, la família i el sexe.