dilluns, 1 d’octubre del 2012

EL LA MENTE DEL ASESINO (Alex Cross)


En la mente del asesino és la nova pel·lícula de Rob Cohen, el director de The Fast and the furious i Pànic en el túnel i suposa una nova incursió en el món creat per James Patterson amb les seves novel·les protagonitzades pel detectiu Alex Cross, i del qual ja es van adaptar anteriorment L'hora de l'aranya i El col·leccionista d'amants, on Morgan Freeman interpretava el personatge d'Alex Cross.

Matthew Fox, el famós Dr. Sheppard de la sèrie Perduts (Lost), sorprèn amb un canvi total d'imatge i de registre amb un paper d'un assassí en sèrie. L'encarregat de caçar aquest psicòpata és el detectiu Alex Cross, en aquest cas interpretat per Tyer Perry. Jean Reno, Rachel Nichols i Edward Burns completen el repartiment de la pel·lícula.

Aspecte sorprenent de Matthew Fox a "Alex Cross"
De què va?

Alex Cross, detectiu de la policia i psicòleg, està investigant les estranyes morts dels membres d'una banda criminal. Tot sembla indicar que es tracta d'un ajustament de comptes entre gàngsters, però a mesura que es van coneixent els detall, els crims comencen a semblar-se cada cop més a unes altres morts atribuïdes a un assassí en sèrie anomenat Sullivan.


Quan Alex s'acosta massa a l'assassí, aquest reaccionarà matant la seva dona i amenaçant en fer el mateix amb els seus fills. Alex, haurà de fer servir tots els mètodes que estiguin al seu abast per atrapar Sullivan abans que sigui massa tard.


En la mente del asesino s'estrena el 16 de novembre

1 comentari:

Pakiba ha dit...

Aquestes películes no m'agraden