diumenge, 18 de novembre del 2012

EN SOLITAIRE


El passat 1 d'octubre va tenir lloc, a França, l'inici del rodatge de la pel·lícula En solitaire, una coproducció entre França, Bèlgica i Espanya, i que té prevista l'estrena a finals del 2013.

En solitaire s'està rodant actualment a França i en l'oceà Atlàntic. A partir del passat 19 de novembre i fins l'11 de desembre, tot l'equip es traslladarà a Fuerteventura (Canàries). En total seran 12 setmanes de rodatge, la majoria d'elles a alta mar.

En solitaire està dirigida per Christophe Offenstein i protagonitzada per François Cluzet (Intocable), Guillaume Canet, José Coronado i Karine Vanasse.

La pel·lícula està basada en fets reals i mostra una aventura que es desenvolupa durant la Vendée Globe, una de les regates més perilloses que obliga els participants a fer la volta al món a vela en solitari, sense escales i sense assistència. Aquesta competició té lloc cada 4 anys i la sortida de l'edició 2012-13, es va fer el passat dia 10 de novembre a la regió del Loira francès.

En la pel·lícula veurem com Yann (François Cluzet) substitueix al seu millor amic, Frank, que s'ha lesionat pocs dies abans de l'inici de la Vendée Globe. Després de 9 dies de competició, Yann para a Cap Verd per reparar el vaixell. De tornada al mar, descobreix que alguna cosa ha canviat... Amb el risc de ser desqualificat, decideix continuar i intentar acabar la volta al món més inoblidable.