dimecres, 28 de novembre del 2012

NAMELESS GANGSTER



 
NAMELESS GANGSTER de Yun Jong-bin ("The Unforgiven") i protagonitzada per Choi Min-sik ("Encontré al Diablo") i Ha Jung-woo ("The Yellow Sea") s'estrenarà el pròxim 18 de gener de 2013.

Convertida en una de les pel·lícules de més èxit de l'any a Corea del Sud, representa la segona col·laboració entre l'actor Ha Jung-woo i el director Yun Jong-bin després de "The Unforgiven" i "Beastie Boys", i el retorn al cinema de Choi Min-sik després de dos anys de descans.

Nameless Gangster va ser presentada en la Secció Oficial del passat Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Sitges 2012.

De què va?

Any 1982, Ik-hyun és un funcionari de duanes corrupte que està a punt de ser acomiadat. Decidit a fer el seu darrer gran cop, intenta vendre una bossa plena d'heroïna i s'alia amb un dels caps mafiosos més importants de Busan, Hyung-bae. Ik-hyun es guanya la confiança de Hyung-bae i es converteixen en els amos de Busan. Però quan arriben els anys 90, el govern anuncia la guerra oberta contra el crim organitzat, i és llavors quan comencen a aparèixer escletxes a la seva relació: la guerra oberta pel poder absolut ha començat.