dilluns, 3 de desembre del 2012

EL VUELO (Flight)


El Vuelo (Flight), és la nova pel·lícula de Robert Zemeckis protagotizada per Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly, John Goodman, Bruce Greenwood, Melissa Leo, Brian Geraghty, Tamara Tunie, Nadine Velazquez i James Badge Dale, que ens explica una història sobre la proesa d'un home i de com, en el procés de defensar-se, descobreix el seu valor real.

De què va?

El vol SouthJet 227 s'enlaira d'Orlando (Florida) amb el capità Whip Whitaker al seu comandament. El vol no triga en topar-se amb unes turbulències molt violentes i de forma abrupta, els pilots es troben amb una sèrie de fallades mecàniques inexplicables que fan que l'avió es bellugui com una muntanya russa i caigui en espiral fora de control dels pilots. Whip decideix que l'única manera de mantenir l'altura és fer una maniobra acrobàtica amb l'avió de 50 tonelades, de manera que pugui deslizar-se sense motors fins que aconsegueixi estabilitzar l'avió i aterrar.

Volant a escassos metres del terra, Whip veu una clariana i intenta aterrar invertint l'avió. L'impacte és brutal, però aconsegueix aterrar de manera prou segura com per salvar gairebé la totalitat dels passatgers.

Per aquesta acció, Whip es considerat un heroi. Però hi ha una sèrie de preguntes no resoltes. El motiu de l'accident no està totalment clar per als seus superiors i, en particular per la NTSB (Junta Nacional de Seguretat del Transport). Però Whip està segur que si no hagués estat ell al comandament de l'avió, s'hauria estavellat i mort tots els passatgers.