dimecres, 20 de febrer del 2013

IMPROPELIS


IMPROPELIS és un espectacle de teatre improvisat que tindrà lloc en els cinemes Filmax Granvia de Barcelona a partir del proper 15 de març i tindrà lloc cada divendres a partir de les 22 hores en aquestes sales de l'Hospitalet de Llobregat. L'entrada és a 9 € anticipada i 12 € a taquilla.

El cinemes Filmax Granvia aposten pel teatre com a format per a diversificar la seva oferta d'oci.

IMPROPELIS és teatre d'humor improvisat dedicat al cinema on l'espectador es converteix en part fonamental de l'espectacle en ser qui escull el gènere que vol veure, aporta frases, afegeix dificultats d'escenificació i fint i tot participa en cadascuna de les pel·lícules improvisades. Tot això amb la finalitat que els espectadors gaudeixin durant 75 minuts d'un espectacle d'humor únic, diferent i on la diversió està garantida. 

L'espectacle està dissenyat per la companyia teatral IMPROSCRITOS i els seus membres són Emilio Bujedo, David Garcia, Toni Medina, Azahara Murillo, Manu Pradas i Sandreta Roles. Entre els múltiples espectacles que han portat a terme destaca l'obra "A la cua de l'INEM" que va estar un any i mig en la cartellera teatral barcelonina.

Manu Pradas, el líder del grup, és guionista i actor. Ha treballat a les ordres de Berto Romero i Andreu Buenafuente en "El programa de Berto" i en "Buenafuente".