dijous, 28 de febrer del 2013

LOL


El proper 12 d'abril s'estrena LOL, escrita i dirigida per Lisa Azuelos, una comèdia que tracta del procés de maduració d'una jove i les relacions amb els seus amics i la seva família.

LOL és el remake americà de LOL (Laughing Out Loud), la pel·lícula francesa protagonitzada per Sophie Marceau que també va dirigir i escriure Lisa Azuelos. En aquest cas protagonitzada per Miley Cyrus i Demi Moore, a més de Ashley Greene, Douglas Booth, Adam Sevani, George Finn, Ashley Hinshaw, Lina Esco, Thomas Jane, Jay Hernandez, Marlo Thomas, Austin Nichols, Gina Gershon, Fisher Stevens, Nora Dunn i Tanz Watson.


De què va?

En un món cada cop més connectat per YouTube, iTunes, Twitter i Facebook, Lola i els seus amics s'enfronten a les pressions de l'amistat i els amors de l'institut mentre tensen les relacions amb els seus pares, molts cops sobreprotectors i tecnològicament desorientats. Quan la mare de Lola, Anne, llegeix "accidentalment" el diari de la seva filla adolescent, s'adona que els problemes de comunicació que hi ha entre elles són més grans del que imaginava.