dijous, 21 de febrer del 2013

THE HOST (L'hoste)


El proper dilluns 4 de març, l'escriptora Stephenie Meyer (Crepúsculo, The Host), estarà a Madrid presentant The Host, la nova pel·lícula basada en un best-seller seu, que ella mateixa produeix i que s'estrenarà el 22 de març.

The Host és una història sobre la supervivència de l'amor i de l'esperit humà en temps de guerra i que està protagonitzada per Saoirse Ronan (nominada a un Òscar per Expiació), Diane Kruger, Max Irons, Jake Abel i William Hurt.

El director, Andrew Niccol, és el responsable de pel·lícules com Gattaca o In time.


De què va?

El nostre món ha estat envaït per un enemic desconegut. Els humans s'han convertit en hostes dels invasors que s'han apoderat de les seves ments mantenint el cos intacte. Gairebé tota la humanitat ha caigut sota aquesta invasió. Quan Melanie, una dels pocs humans "salvatges" que queden, és capturada, està convençuda que ha arribat la seva fi. Wanderer, l'ànima invasora assignada al cos de Melanie, ja està avisada de les dificultats que implica viure dins d'un ésser humà: les emocions, les sensacions, els records...
Però hi ha una cosa amb el que Wanderer no comptava: l'antiga inquilina del seu cos es nega a cedir-li el control de la seva ment. Quan unes forces externes obliguen a Wanderer i a Melanie a aliar-se, tots dos emprenen una incerta i perillosa recerca de l'home al que estimen.