dijous, 14 de febrer del 2013

UN LUGAR DONDE REFUGIARSE (Safe Heaven)

El 19 d'abril s'estrenarà Un lugar donde refugiarse (Safe Heaven), el nou thriller romàntic de Lasse Hallström protagonitzat per Josh Duhamel, Julianne Hough, Cobie Smulders, David Lyons, Noah Lomax i Mimi Kirkland. La pel·lícula està basada en la novel·la de Nicholas Sparks, autor de El diario de Noa.

Katie Feldman arriba a Southport, una petita localitat costanera de Carolina del Nord, amb la intenció de refer la seva vida d'una manera tranquil·la. Lloga una vella cabana i aconsegueix una feina com cambrera en el cafè local i compta amb l'esperança de passar desaparcebuda. Però a pesar del impenetrable mur emocional que ha creat per protegir-se, se sent atreta per la estimació i la consideració d'aquesta petita i unida comunitat, especialment pel amo del supermercat, Alex i els seus dos fills petits.

Katie comença a confiar de nou en la gent. Alex i els seus fills li ensenyen a viure de nou les alegries de l'amor. Però les coses no són tan senzilles com semblen i la felicitat es veu amenaçada pels terribles secrets que la segueixen atormentant. Quan un misterios estrany arriba a la ciutat preguntant per la Katie, corre el perill de quedar atrapada pel seu passat. Tot i que els seus instints li diuen que surti corrents, Katie decideix fer tot el necessari per protegir la seva nova vida, descobrint així el significat del sacrifici i del compromés, en una història apassionant i plena de suspens sobre l'esperança, la supervivència i el poder de l'amor.