dimarts, 26 de febrer del 2013

WEEKEND


Aquest divendres 1 de març s'estrena la pel·lícula Weekend, de Andrew Haigh i protagonitzada per Tom Cullen i Chris New, Jonathan Race, Laura Freeman i Jonathan Wright.


La pel·lícula ha rebut gran quantitat de crítiques, en posem una mostra:

"A Haigh només li cal la mirada dels seus actors per extreure esclats de veritat i gran cinema d'aquesta història d'amor de cap de setmana envoltada de ratlles i escorregudes. Amb un dels finals més lacerant i romàntic mai vist, Weekend és la pel·lícula que demostrarà als gais que no tot és veure models copulant i als heteros que el regne dels sentiments és universal." Cinemania.

"Amb la sublim intimitat d'un Ingmar Bergman, l'aparent facilitat i intensitat dels diàlegs de Wajdi Mouaward i la desinhibició d'un Kenneth Anger, em pregunto d'on ha sortit aquesta joia (...) Una pel·lícula tan intel·ligent com sabia o intensa com tendre". Cine Invisible - Fotogramas.

"És la pel·lícula del moment al Regne Unit on ha aconseguit la millor marca del cap de setmana en taquilla i ho porta essent durant un parell de mesos a Estats Units on és, en definitiva, la pel·lícula del 2011. 7 premis, crítiques entusiastes al The New York Times, The New Yorker, Los Angeles Times, The Guardian... Weekend és la segona pel·lícula de Andrew Haigh, la barreja perfecte entre "Abans del capvespre" i "Happy together", el film de temàtica homosexual més important de la darrera dècada." Filmin

"... gai o hetero, si vostè no es veu retratat en aquesta pel·lícula, és que no ha viscut". David Edelstein. New York Magazine.