dimecres, 6 de març del 2013

CRUCE DE CAMINOS (The place beyond the pines)


Cruce de caminos (The place beyond the pines) és un drama criminal que es va presentar en el passat Festiva de Toronto sobre el vincle inquebrantable entre pares i fills, és la història de quatre homes (dues generacions) i la seva lluita per superar el seu sagnant llegat.

Dirigida per Derek Cianfrance, està protagonitzada per Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Mahershala Ali, Ben Mendelsohn, Ray Liotta i Rose Byrne.


Un misteriós i mític pilot de motos, Luke, recorre a tota velocitat els carrerons de Schenectady (Nova York) amb un intent desesperat de contactar amb una antiga amant, Romina, que acaba de donar a llum en secret el seu fill. Per mantenir la seva nova família, Luke fa una sèrie d'atracaments a bancs aprofitant la seva habilitat amb les motos. Tot es complica quan en el camí de Luke es creua un ambiciós policia, Avery Cross, que busca ascendir en un departament de policia ple de corrupció. Aquest drama s'extèn durant 15 anys durant els quals els pecats del passat acaben transformant les vides de dos adolescents que s'enfronten al llegat que han heretat.


CRUCE DE CAMINOS (The place beyond the pines) encara no té data d'estrena al nostre país.