divendres, 22 de març del 2013

JUSTIN Y LA ESPADA DEL VALOR


Dirigida per Manuel Sicilia, guanyador del Goya 2009 per la pel·lícula El lince perdidoJUSTIN Y LA ESPADA DEL VALOR compta amb Antonio Banderas com a productor de l'estudi granadí d'animació KANDOR Graphics, i també posa la veu a un dels personatges principals.

El film, en fase de postproducció, disposa de les més avançades tècniques d'animació en 3D que donen a la imatge final un gran realisme i el converteixen en un dels projectes internacionals d'animació més importants de l'any 2013. L'estrena està prevista pel setembre d'aquest any.

JUSTIN Y LA ESPADA DEL VALOR és una emocionant història que parla de la constància amb que un noi persegueix els seus somnis. Una aventura ambientada en un màgic món medieval plena d'emoció, acció i diversió.

Justin viu en un regne on els cavallers han estat desterrats i el seu somni és arribar a ser un dels "Cavallers del Valor", com ho va ser el seu avi. Però el seu pare, conseller de la reina, vol que Justin sigui advocat. El noi s'escapa a la recerca del seu somni i pel camí coneix a la guapa Talía, al mag Melquíades, al trapella Sir Antoine i és entrenat per 3 savis monjos, Blucher, Legantir i Braulio que l'instruiran en les ensenyances dels vells cavallers i el posaran a prova.
Tot i no ser el millor candidat per convertir-se en cavaller, Justin haurà de provar-se a si mateix quan el malvat Sir Heraclio i els seus col·legues, liderats per Sota, amenacin de destruir el regne.